Stříbro z domácího turnaje

Předposlední dubnový víkend jsme pořádali na domácím hřišti 1. kolo Ligy kadetů, divize Východ. Ale na konec dubna to vůbec nevypadalo. Počasí si s námi pěkně hrálo, v sobotu hřiště pod vodou. A v neděli zima, kdy to už bylo na hraně hratelnosti. Ale zvládli jsme to.

První sobotní zápas jsme odehráli proti Snails Kunovice. Úvod utkání byl velmi vyrovnaný. Každý tým přidal po jednom bodu. Tento stav trval až do druhé půlky zápasu. V druhé části utkání jsme pořádně zabrali na pálce a dotáhli utkání do vítězného stavu 6 : 1. Druhý sobotní duel jsme sehráli s Pasos Pardubice. Pardubice se hned v první směně dostaly do vedení 0 : 3. Náš rozjezd v útoku byl trochu pomalejší. Ovšem ve třetí směně jsme se pořádně rozpálili a dovezli domů max. počet 6 bodů. V následující směně jsme ještě dvakrát doběhli a vítězství 8 : 3 bylo naše. V sobotu večer nás ještě čekal jeden náročný program. Několik silných dešťových přeháněk doslova zaplavilo hřiště. Nestihl se odehrát ani poslední sobotní zápas, který se musel přeložit na neděli. Tak jsme si pěkně mákli při vysušování hřiště. A povedlo se.

V neděli jsme zahájili proti Falcons Hradec Králové. Bylo vidět, že šlo o první ranní zápas a ještě k tomu asi únava z předešlého sobotního vysoušení hřiště. Nedařilo se nám moc v útoku. Pálka spala a spala. Prohráli jsme 1 : 5. Poslední zápas na turnaji jsme sehráli s Joudrs Praha, tým složený ze žáků hrající Superligu, Po mírně váhavém začátku jsme naskočili do rozjetého vlaku a náš útok byl k nezastavení. To se projevilo i na konečném skóre 8 : 0. Na domácím turnaji bereme 2. místo.

Poděkování patří našim žákům Danovi, Davidovi a Jaromírovi, kteří nám pomohli při marodce doplnit kádr kadetů. Zvláštní poděkování patří rozhodčím Vojtovi a Vojtovi, Tomovi, Martinovi a Robinovi.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Ligy kadetů na webu ČSA

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner