Výhra na domácím turnaji

Jako poslední začali svoji venkovní sezonu coachballisté, kteří se na statní svátek 1.5. zúčastnili 1. kola CoachBallové ligy na našem domácím hřišti v Brně-Novém Lískovci.

Prvního kola se zúčastnilo 6 týmů, rozdělených do dvou základních skupin. Celkem se za jeden den odehrálo na jednom hřišti 11 zápasů, což bylo celkem na hraně. Ale díky obětavosti dobrovolníků jsme vše zvládli.

Ve skupině jsme měli celky Olympia Blansko a Snails Kunovice "B". Úvodní ranní zápas proti čistě dívčímu týmu Olympie jsme zvládli dobře. Dařilo se nám hlavně na pálce. V obraně byla sem tam nějaká ta chybka. Vyhráli jsme 14 : 6. Ovšem druhé utkání ve skupině mělo úplně jiný průběh. Pravděpodobně dlouhou pauzou mezi zápasy jsme byli v utkání bez energie. Hráli jsme na půl plynu a to se taky projevilo na konečném výsledku 6 : 7 pro Kunovice. Končíme druzí ve skupině.

V semifinále jsme nastoupili proti Áčku Kunovic. Před zápasem proběhly taktické pokyny a hráči dostali úkol dát co nejvíce bodů. A zadařilo se. Náš útok byl k nezastavení a naše obrana byla neprůstřelná. Vyhráli jsme 13 : 2 a postoupili do finále. Ve finále jsme nastoupili proti Arrows Ostrava, který stejně jak Blansko, byl tvořen pouze dívkami. Zápas byl první dvě směny hodně vyrovnaný. Na obou stranách byly pěkné zákroky v poli. Nám se o něco více dařilo na pálce a díky tomu jsme finále vyhráli 7 : 0. Z domácí turnaje máme 1. místo.

I přesto, že jsme vyhráli celý turnaj, tak máme stále na čem pracovat. Hlavně na rychlosti běhů po metách. Zde máme hodně velké rezervy.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí CoachBallové ligy na webu ČSA

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner