Ženy Severu na halovém turnaji v Otrokovicích

V sobotu 11.2.2023 jsme se s ženským týmem vydaly na náš letošní první halový turnaj do Otrokovic, který jsme zároveň i pořádaly. Turnaj se vydařil, a to jak po organizační stránce, tak i co se výkonů jednotlivých týmů týče. Rozhodčí byli zajištěni ze strany České softballové asociace v rámci školení rozhodčích, které zde během turnaje probíhalo.

Náš výkon bych zhodnotila jako velmi dobrý v obraně, ale velmi nevýrazný a zbytečně až opatrný na pálce. Během celého turnaje jsme hrály jisté auty, jisté chycené krádeže a dokonce jsme si tzv. „vystřihly“ i trojaut, kdy spojka chytla těžký linedrive, pak přihodila na 3B a ta přihodila ještě na 2B.
Na pálce jsme však nedokázaly vyvinout ten správný tlak. Prosazovat jsme se začaly až v posledním zápase, kde to již přece jenom více lítalo. Rozhodně si z toho bereme ponaučení a tréninky přizpůsobíme tak, abychom k jisté obraně v poli přidaly i jistou pálku !! … :-)
Velké poděkování za pomoc s organizací turnaje patří Milanovi Vodičkovi, který nám po celý turnaj hlídal časomíru a skóre!!

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy žen na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Jana Sedláčková

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner