Nezbyl na kameni kámen

Třetí kolo Ligy kadetů se uskutočenilo o uplynulém víkendu v Pardubicích. Dlouho dopředu jsme věděli, že hlavně neděle bude pro nás náročná.

Různé školní akce zapříčinili, že v neděli z kadetů nezbyl na kameni kámen. Museli jsme povolat posily z kadetek a žáků. Ale po pořádku. V sobotu jsme zahájili proti Joudrs Praha. V úvodu utkání jsme měli pomalejší rozjezd, ale s každou další minutou zápasu jsme předváděli lepší hru. I díky dobré pálce jsme vyhráli první zápas 14 : 2. Odpolední sobotní zápas jsme sehráli s domácími Pasos Pardubice. Od první chvíle to bylo velmi vyrovnané utkání. Pardubice se ujali vedení, které jsme následně stáhli. Utkání mělo velmi rychlý spád a o výsledku se rozhodlo až v závěru duelu. Bohužel pro nás prohra 2 : 5.

V neděli jsme už nastoupili proti Falcons Hradec Králové v sestavě kadeti, kadetky a žáci. V plánu bylo toto utkání "vypustit" z důvodu silného soupeře. Ale jak to tak bývá, když o nic nejde a ještě nemáme stabilní sestavu, tak průběh utkání tomu vůbec neodpovídal. Ve třetí směně vedeme těsně 3 : 2. Tento výsledek držíme až do dohrávky páté směny. Až tady jsme na Hradec nestačili a prohráli 3 : 10. Poslední utkání jsme odehráli proti Snails Kunovice. I když jsme do tohoto utkání dali vše, tak jsme od úvodní směny prohrávali 0 : 3. Sice jsme následně srovnali, ale Kunovice nám opět bodově odskočily na 3 : 6. Ve vypjaté dohrávce šesté směny srovnáváme na 6 : 6 a jdeme do tie-breaku. Ovšem ani ten nerozhodne o vítězi, stav je 7 : 7. Následuje druhý tie-break. A zde s vypjetím posledních sil dotlačíme vítězný bod na 9 : 8. Z Pardubic si tak odvážíme 3. místo. A to jsme s takovým umístěním, vzhledem k předpokládaným ztrátám, ani nepočítali.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Ligy kadetů na webu ČSA

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner