Boj s přírodou

3. kolo 3. ligy mužů se uskutečnilo o víkendu 25.5. - 26.5.2024 na našem domácím hřišti v Brně-Novém Lískovci. Na domácí půdě jsme přivítali celky Tigers Kostelec nad Orlicí, Falcons Hradec Králové a Locos Břeclav "C".

Sobotní první, a tak jediný zápas dne, jsme odehráli proti Falcons Hradec Králové. Velmi vyrovnané a napínavé utkání přerušila za stavu 2 : 1 pro nás silná průtrž mračen, následovaná o pár minut později ještě větší průtrží. Ze softballového hřiště se tak stal bazén na vodní pólo. Pro tento den bylo dohráno a čerpadlo jelo na plný pecky, aby se dalo aspoň v neděli hrát. Do toho přišla ještě noční bouřka, takže jsme si v nděli ráno pěkně mákli, ale hřiště jsme dostali do hratelného stavu.

Po zkrácení hrací doby se nakonec z plánovaných 8 utkání odehrálo 7. Což lze za dané situace pokládat za úspěch. V neděli jsme sehráli postupně zápasy s Tigers - výhra 8 : 3. Hradec nám oplatil sobotu - prohra 2 : 3. A na závěr tradiční rival z Břeclavi, který nás porazil 3 : 8. Dalo by se ale říci, že celý víkend se nesl hlavně v boji s přírodou, který víme, že se nedá vyhrát, ale aspoň jsme remízovali. :-)

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí 3. ČSL mužů na webu ČSA

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner