Úspěšný víkend ve 2. lize žen

Ženy mají za sebou náročný, ale úspěšný víkend, kdy odehráli celkem 4 zápasy proti Snails Kunovice v rámci 2. ligy žen. Během soboty a neděle odehrály celkem čtyři zápasy, z nichž tři dokázaly vyhrát.

Sobota: Drama v Kunovicích
První dva zápasy víkendu se konaly v Kunovicích. V prvním sobotním zápase se naše ženy ujaly vedení a již ve druhé směně vedly o 12 bodů. Nicméně soupeřky z Kunovic se nevzdaly a bojovaly až do konce, což vedlo k plným sedmi směnám. Holky nakonec zvítězily s výsledkem 20 : 14. Tento zápas ukázal silné stránky týmu v útoku, ale také nutnost zlepšit obrannou hru, aby se předešlo takovým dramatickým zvratům v průběhu utkání. Druhý sobotní zápas byl výrazně vyrovnanější. Oba týmy bojovaly o každý bod, a zápas se rozhodoval až v samotném závěru. Ženy nakonec vyhrály těsným rozdílem 13 : 12, což svědčí o jejich odhodlání a týmové soudržnosti.

Neděle: Smíšené Výsledky v Brně
V neděli se zápasy přesunuly do Brna, kde holky přivítalo soupeřky z Kunovic na domácí půdě. První nedělní zápas ženám nevyšel podle představ. Několik chyb v obraně a slabší výkon na pálce vedly k prohře 8 : 13. Tato prohra byla cennou lekcí a ukázala, na čem je potřeba zapracovat v trénincích. Poslední víkendový zápas měl rychlý průběh a byl vyrovnaný. Tentokrát se našim holkám podařilo udržet kontrolu nad zápasem a zvítězily 5 : 2. Tento zápas ukázal jejich schopnost rychle se poučit z chyb a adaptovat se na situaci.

Celkově si holky z tohoto víkendu odnáší tři výhry a jednu prohru. Tento výsledek ukazuje potenciál týmu do budoucna.

Na závěr ještě musíme dodat, že poslední nedělní zápas skončil v pravou chvíli. Do 30 minut po ukončení se strhla nad hřištěm průtrž mračen a hřiště již po několikáté za poslední týden bylo pod vodou.

Výsledky a průběžné pořadí 2. ČSL žen na webu ČSA

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner