Sever na severu

Ve čtvrtek 13. června vyrazily naše kadetky na daleký sever do Kadaně a Chomutova, kde se uskutečnil Open pohár kadetek za účasti 18 týmů z celé ČR.

Holky hrály v základní skupině "C" v Kadani. Úvodní zápas odehrály kadetky proti pražské Kotlářce a úspěšně - 12 : 2. Následovalo moravské derby proti Snails Kunovice, kde holky oplatily soupeřkám prohru ze Superligy. Výhra 11 : 2. A to bylo v pátek všechno. V sobotu hrály kadetky poslední zápas ve skupině proti SaBaTu Praha. Pražský tým měl od začátku navrh. Celkem vysoká prohra odsunula holky na druhé místo ve skupině. Na čtvrtfinálový zápas se kadetky přesouvají do Chomutova. Pro změnu v brněnské derby nastupují proti Cats. Soupeřky nenechávají nic náhodě. Naše holky prohrály 1 : 8.

V neděli čekají holky boje o 5. místo. První nedělní zápas hrají proti Piranhas Beroun. Ve velmi vyrovnaném utkání kadetky prohrávají až v tie-breaku 5 : 6. Čeká je tak boj o 7. místo. V něm nastupující proti pořádajícím Beavers Chomutov. Bohužel od začátku utkání tahají za kratší konec. Prohra 2 : 10 odsouvá kadetky na konečné 8. místo.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí Open poháru kadetek na webu ČSA

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner