Kadetky na ˝domácím˝ turnaji

V sobotu 4.3.2023 jsme uspořádaly na "domácí" půdě 3. turnaj Moravské ligy kadetek. Domácí halové turnaje nepořádáme v Brně, ale již několik let v Městské sportovní hale v Otrokovicích. Jde o krásnou velkou halu za rozumný nájem. Brno by se v tomto směru mohlo v Otrokovicích hodně inspirovat. Turnaje se zúčastnily čtyři týmy - vedle nás, Snails Kunovice, Cats Brno a Locos Břeclav.

Úvodní duel jsme sehrály s Kunovicemi. První turnajový zápas nám ale vůbec nevyšel. Možná jsme ještě trochu spaly. V obraně to bylo takové neslané, nemastné. V útoku naše pálka spala hlubokým spánkem. Prohrály jsme 1 : 9.

Druhý zápas jsme hrály proti Locos Břeclav. Holky z Břeclavi po loňské premiéře žákyň, postavily letos i kadetek. A to je dobře, další dívčí tým na Moravě. Průběh zápasu byl úplně jiný než proti Kunovicím. Intenzivní budíček asi zabral. Dařilo se nám jak v poli, tak na pálce.Utkání jsme vyhrály 7 : 0.

V brněnském derby jsme nastoupily proti Cats. První polovina zápasu byla velmi vyrovnaná. Oba týmy předváděly hlavně dobrou práci v obraně. Ve druhé polovině utkání jsme začaly dominovat více na nadhozu. Rovně i náš útok zabral a vyhrály jsme 6 : 2. Z "domácího" turnaje si tak odvážíme 2. místo.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy kadetek na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner