Kadetky na Mistrovství ČR

O prodlouženém víkendu, ve dnech 27. až 29. září, se naše kadetky zúčastnily Mistrovství České republiky v softballu, které se konalo v Praze.

Týmy byly rozděleny do dvou základních skupin po pěti účastnících. V naší skupině se soupeřilo s celky SaBaT Praha, Joudrs Praha, Piranhas Beroun a Cats Brno. První utkání sehrály naše hráčky proti budoucímu vítězi Mistrovství, týmu SaBaT Praha. V poměrně vyrovnaném zápase kadetky nakonec podlehly 2 : 6. Podvečerní utkání proti Joudrs Praha bylo ovlivněno nepřízní počasí, které zápas výrazně prodloužilo. Dohrávalo se pod světly a za deště. Bohužel se naše holky nedokázaly prosadit a zápas skončil jednoznačnou prohrou 0 : 15.

V sobotu ráno se tým postavil proti Cats Brno v brněnském derby. Po dlouhou dobu byl stav velmi těsný, 0 : 1 ve prospěch Cats. V závěru se však zápas zlomil a soupeřky zvítězily 8 : 1. Poslední utkání ve skupině proti Piranhas Beroun mělo rozhodnout o tom, kdo se na Mistrovství rozloučí už v sobotu. V nejnapínavějším zápase turnaje naše kadetky vybojovaly těsné vítězství 7 : 6, a tím si zajistily možnost bojovat o konečné sedmé místo v nedělních zápasech.

V neděli kadetky nastoupily k moravskoslezskému derby proti týmu Arrows Ostrava. Zápas byl velmi bohatý na doběhy, a to na obou stranách. Nakonec však měly soupeřky více štěstí a zvítězily 13 : 16. Naše kadetky tak zakončily Superligu na konečném 8. místě.

Kompletní výsledky MČR kadetek na webu ČSA

Kompletní pořadí Superligy kadetek na webu ČSA




Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner