Poslední halový turnaj kadetů

Kadeti odehráli svůj poslední halový turnaj v rámci Moravské ligy v neděli 5.3.2023 ve Starém Městě. I tento turnaj měl tradiční složení - Brno, Kunovice, Břeclav. V plánu bylo jet v plném počtu, abychom mohli vyzkoušet různé posty. Bohužel těsně před turnaje několik hráčů odpadlo.

Úvodní zápas jsme sehráli s domácími Kunovicemi. Na nadhozu se postupně vystřídali tři nadhazovači. Rovněž v poli jsme trochu experimentovali. Průběh utkání byl vyrovnaný a velmi rychlý. Za 80 minut jsme stihli plných 7 směn. Vyhráli jsme těsně 5 : 4.

Druhý duel na turnaji jsme odehráli proti Locos Břeclav. Soupeř se ujal hned v první směn vedení 0 : 1. Nám se podařilo srovnat v dohrávce druhé směny na 1 : 1. Až do čtvrté směny to byl více měně souboj nadhazovačů. Ani my, ani Locos neskórovali na domácí metě. Na začátku páté směny uděláme bohužel několik zbytečných chyb v poli a Břeclav toho hned využívá a dvakrát doběhne na domácí metu. Nám se nedaří obsadit mety. I přes silný nápor v dohrávce sedmé směny už výsledek nedokážeme otočit. Prohráváme 1 : 3. Škoda, zápas to byl, až na pátou směny hodně dobrý. A to i přesto, že jsme hráli v oslabené sestavě.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy kadetů na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner