Odložené brněnské derby ženám nevyšlo

Ve čtvrtek 3. října se na hřišti Cats Brno odehrálo odložené utkání 2. softballové ligy žen mezi domácím týmem Cats Brno a našimi ženami. Tento zápas byl odložen z jara kvůli nepříznivému počasí a přinesl napínavý souboj s několika zvraty.

Hned v první směně se soupeřky dostaly rychle do vedení. Po sérii odpalů dokázaly dvakrát skórovat. V druhé směně Cats přidaly další tři body a zvýšily svůj náskok na 0 : 5. Naše holky se v úvodu zápasu trochu trápily.

Ve třetí směně ani jeden z týmů nedokázal skórovat. To se ale změnilo ve čtvrté směně, kdy naše ženy převzaly iniciativu a díky sérii odpalů dokázaly získat neuvěřitelných sedm bodů. Ale v dohrávce čtvrté směny přidaly soupeřky dva body a vyrovnaly stav na 7 : 7.

Cats se ale nevzdaly a v páté směně zareagovaly opět silnějším útokem, během kterého přidaly čtyři body a znovu se dostaly do vedení 7 : 11. Poslední dvě směny byly vyrovnané a ani jeden tým již nedokázal přidat další body. Soupeřky si tak udržely vítězství.

Škoda, zápas holky dokázaly ve čtvrté směně otočit a vypadalo to, že to dotáhnou do vítězného konce. Výhru jsme potřebovali jako sůl, abychom dohrály 2. ligu bez dramat.

Výsledky a průběžné pořadí 2. ČSL žen na webu ČSA

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner