Muži ve 3. lize na prvním turnaji třetí

O posledním dubnovém víkendu proběhlo první kolo 3. ligy mužů v Hradci Králové. Prvního kola se zúčastnilo 5 týmů. Hrálo se systémem start-cíl... Za mě nejspravedlivější systém. Máš nejvíce výher, jsi první....

První utkání na turnaji jsme sehráli s favority soutěže - zálohou Havlíčkova Brodu. Na prkno se postavil Vojta P. a celkem držel soupeřovi pálkaře na uzdě. Utkání bylo velmi vyrovnané. Bohužel v závěru jsme udělali drobné chybky a toho Hroši využili a vyhráli těsně 5 : 6. Do druhého sobotního zápasu jsme nastoupili proti Hitu Opava. Opavský nadhazovač se s námi opravdu nemazlil.... Tolik trefených pálkařů jsme snad neměli za celý minulý rok :-) Kdo to nedostal, tak si mohl gratulovat. Celkově bylo utkání opět vyrovnané, ale zase nám nevyšla koncovka. Prohráváme 4 : 6.

V neděli začínáme až ve 12:30, takže si můžeme pěkně pospat a připravit se na dva zápasy. Před prvním turnajem čerpáme zkušenosti na turnaji volejbalistek, které hrají vedle na hřišti. A asi se to vyplatilo. Nastupujeme v moravském derby proti Šnekům z Kunovic. Nic nenecháváme nahodě a jdeme do toho naplno. Hlavně na pálce se nám daří a vyhráváme vysoko 14 : 1. Bez pauzy nastupujeme do posledního duelu na turnaji proti domácím Falcons Hradec Králové. Od první minuty šlo o velmi vyrovnané utkání. Na obou stranách skoro bezchybná obrana. Nakonec jsme měli více štěstí my a vyhráli jsme těsně 5 : 4. Tabulka turnaje se pěkně zamotala, když hned 3 týmy měly 2 výhry a 2 prohry. Nakonec se šlo do kolečka a na body proti. A pro nás to znamenalo 3. místo.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí 3. ligy mužů na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

P.S. Kdo by chtěl vidět pohár za 3. místo, tak je v Opavě... :-)

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner