4x Snails a dost… :-)

O víkendu 27. – 28. 5. 2023 nás čekal další druholigový víkend a rozpis ČSA nám připravil 4 utkání s týmem Snails Kunovice. V sobotu jsme se utkaly na domácí půdě v Novém Lískovci a v neděli pak na „území“ soupeřek v Kunovicích.

Celý první zápas byl velmi vyrovnaný a to až do 6. směny, kdy nám soupeřky nakonec o 3 body utekly. Chtělo to o 2 chybičky v poli méně a vítězství bylo naše. Pochvala patří zadnímu poli, které vychytalo důležité, těžké a dlouhé lufty a Gabča na nadhozu, která se pálkařky snažila technickými nadhozy držet na uzdě. V druhém utkání dne se nám nedaří prosadit proti nadhazovačce Snails , k čemuž v obraně přidáváme OPĚT pár chybiček a zápas tak končí opět vítězstvím Kunovic.

Druhý den se vydáváme na domácí hřiště soupeře do Kunovic. Do prvního zápasu dáváme VŠE a vyplácí se to. Hamr na prkně již ví jak a co soupeřkám tzv. „hodit“, k tomu navíc přidáváme celkem 9 hitů oproti soupeřovým 4, navíc v obraně neděláme žádné ERORY a zápas VYHRÁVÁME 4 : 3 !! … a pak, že to bez chyb nejde!!

Do posledního zápasu víkendu se na prkno staví Terka D. a odhází ho opravdu luxusně, ALE „MY POLE“ to bohužel nepodržíme a tak se v činnost uvede tzv. pravidlo „nezahraješ aut – dostaneš body“ !! … a prohraješ …

HOLKY – SEVEŘANKY … ponaučení z tohoto víkendu: „LÉPE KOMUNIKOVAT, důsledně dohrát každý míč, CHTÍT PÁLIT a pokud jste chtěly,tak to musí být víc vidět … :-)

Výsledky a průběžné pořadí 2. ČSL žen na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Jana Sedláčková

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner