ŽENY dováží 3 VÝHRY !!

A je tu další ligový víkend 10. – 11.6.2023. Tentokrát nás osud zavál až do dalekého Mostu, Radotína a nakonec ještě o kousek dál až do Chomutova z důvodu nepřízně počasí. Cesta to byla dlouhá, ale rozhodně stála za to … :-)

V sobotu s patnáctiminutovým předstihem nastupujeme v Mostu proti domácímu týmu. Naše první 3 starty na pálce v první směně jsou poněkud nesmělé, ALE o to více to rozjíždíme hned ve směně druhé, kdy po „GRANDSLAMU“ Lucky Kolaříkové dovážíme 4 body a další 4 ještě přidáváme. Ve čtvrté směně však vydatně prší, zápas se přerušuje a hřiště se stává nehratelným. V tento moment bych velice chtěla PODĚKOVAT jak trenérovi soupeřek, tak i rozhodčímu Chmelíkovi z Chomutova, kteří ihned operativně nabídli odehrát zápasy na hřišti v Chomutově !! … sice tam také lehce sprchlo, což nás stálo cca hodinu vysoušení hřiště, ale jinak povrch držel a oba zápasy se nám daří dohrát pod světly. První utkání vyhráváme 13 : 5.Zápas z nadhazovacího prkna jistila Hamr, která umožnila soupeřkám jen 4 hity, ostatní odpaly končily ve vnitřním poli jistými zahranými auty na první metě. Do druhého, pozdního zápasu dne nastupujeme za již umělého osvětlení. Velmi vyrovnaný výkon na prkně předvádí Terezka D. Náš pálkařský tlak z prvního

utkání však tak nějak uvadá a přesto, že nějaké ty hity pálíme, nepotkávají se odpaly tzv. „za sebou“ a nám se tak nedaří dovézt dostatečný počet bodů a soupeřky vítězí 4 : 10.

V neděli nás čeká double s Radotínem, přičemž první ranní zápas nebyl ani trošku snadný. Jak nám, tak i soupeřkám se daří odpálit pár pěkných hitů a stav utkání je ještě v 5. směně opravdu velmi vyrovnaný!! Nakonec však přece jen přidáváme o pár hitů více a zápas vyhráváme 11 : 8, z čehož máme opravdu velkou radost. Do druhého zápasu proti Radotínu již nastupujeme tzv. „rozjeté“ a vyhráváme ho ve 4. směně o rozdíl 14 : 1. Moc pěkně ho odházela Gabča!! Dokonce se nám daří zahrát i dvojaut, k čemuž přidáváme jeden hit za druhým !! Dalo by se říci, že „toho dne v Radotíně zvonily pálky Severu!!“ … a nejvíc zvonily Csomo, která za víkend do hřiště posílá hned 3 trojmetové odpaly a celkově za 4 utkání dosahuje „ďábelského“ BA 0,666. Těsně v závěsu jsou s BA 0,500 Terezka D. a Stejsi. Moc pěkné a silné odpaly měly také: Sophia, Hamr, Gabča a Lucka Hol. Pozadu nezůstala ani Julča, která ze svých 5 startů na pálce, hned 2 x doběhla a pozadu nezůstala ani naše „stálice na první metě“ Míša, která předvedla velmi vyrovnaný výkon!!… :-) … srdečné díky Moně, která to tento víkend neměla ani trošku lehké, ale přesto se o nás neuvěřitelně starala!!

HOLKY myslím si, že celkově byla v týmu dobrá a týmová nálada!! … ALE padly i nějaké ty slzičky, které mi přišly zcela zbytečné … :o) … VŠE MÁ SVŮJ ČAS, a až ten čas přijde, TAK TO PROSTĚ JE!!

Výsledky a průběžné pořadí 2. ČSL žen na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Jana Sedláčková

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner