Třetí na třetí lize

Čtvrté kolo 3. ligy mužů se uskutečnilo o víkendu 17.6. - 18.6.2023 v Hippos areně v Havlíčkově Brodě. Celkem šest týmů bylo rozděleno do dvou základních skupin.

Naším prvním soupeřem ve skupině byl Falcons Hradec Králové. První směna nám trochu utekla a po zbytek zápasu jsme dotahovali. Už to vypadalo, že to v závěru otočíme, ale štěstí nám nepřálo. Prohráli jsme těsně 7 : 8. Druhý zápas ve skupině proto Locos Břeclav "C" byl rovněž vyrovnaný. Podařilo se nám vyhrát 6 : 5. Končíme tak na druhém místě ve skupině a čeká nás čtvrtfinále v moravském derby proti záloze Kunovic. Nenecháváme nic náhodě. Díky dobré hře je závěrečné skóre 8 : 1 pro nás.

V neděli ráno nastupujeme v semifinále proti favoritovi soutěže Hrochům z Havlíčkova Brodu. Hroši potvrdili roli favorita a jasně vyhráli 1 : 12. Čeká nás tak souboj o třetí místo. V něm nastupujeme proti Tigers Kostelec nad Orlicí. Od začátku se nám daří na pálce. Rovněž obranu je dobrá. Vysoká výhra 21 : 8 nám zajistila konečné 3. místo na turnaji.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí 3. ČSL mužů na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner