Medaile byla blízko

Poslední červnový víkend se v Kunovicích uskutečnil Open Pohár CoachBallu - Východ. Do Kunovic se sjelo celkem 8 týmů rozdělených do dvou skupin.

V naší skupině jsme v sobotu postupně odehráli zápasy s Kunovicemi, Opavou a Blanskem. Sobota byla na rozehřátí. Bylo totiž úplně jedno, kolikátí ve skupině skončíme. I z posledního místa ve skupině se dalo v neděli bojovat o medaile. První utkání proti domácím Snails Kunovice se nám nepovedlo. Měli jsme hlavně problém se prosadit na pálce. Výsledek 4 : 13 mluví za vše. Posilnili jsme se obědem a šli na Hit Opava. To už byla jiná káva.... Naše pálky se probraly a byl to jeden odpal za druhým. Vyhráli jsme vysoko 14 : 1 a porazili tak budoucího vítěze poháru. Asi nejdramatičtější byl poslední sobotní zápas ve skupině proti Olympii Blansko. Ve velmi vyrovnaném utkání se nám podařilo vyhrát 10 : 7 a jsme na 2. místě ve skupině.

V neděli nastupujeme v bojích o konečné umístění nejdříve proti Joudrs Praha Grey, kteří skončili ve druhé skupině na třetím místě. Po ránu se nám daří hlavně na pálce a čtvrtfinále jsme vyhráli 10 : 1. V semifinále na nás čekají "řízci" z Pasos Pardubice. O hlavu větší soupeři nám nedali svými dalekými odpaly moc šancí. Pardubice vyhrály 1 : 14. Čeká nás tak boj o 3. místo. V něm nastupujeme proti Snails Kunovice. Úvod utkání nám moc nevyšel. Ale postupně zlepšujeme hru a stahujeme skóre. Bohužel to ale nestačilo. Prohráli jsme 4 : 7, a tak jako v loni na MČR, končíme na bramborové pozici. Medaile byla opět blízko.

Kompletní výsledky Poháru na webu ČSA

Konečné pořadí Poháru CoachBallu na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner