Kadeti ovládli druhý turnaj Moravské ligy

Druhý halový turnaj Moravské ligy kadetů se opět odehrál v Břeclavi, a to v neděli 22.1.2023. Turnaje se zúčastnily tři týmy. I díky menšímu počtu týmů se mohly odehrát plnohodnotné zápasy.

První duel jsme sehráli s Kunovicemi. Na nadhazovací prkno se postavil Vojta Poláček a za tři směny nasázel soupeřům 7 strike-outů. Ve čtvrté směny jsme vystřídali Vojtu za Marka Doudu. I Markovi se na nadhozu dařilo. Až do šesté směny jsme neumožnili Kunovicím skórovat. V šesté směně jsme dostali dva body. Náš útok byl silný hlavně v první polovině utkání. Ve druhé směně se nám podařilo šestkrát doběhnout na domácí metu. Po čtvrté směně jsme na pálce trochu usnuli. Ale to nic neměnilo na naší výhře 11 : 2.
Druhé utkání jsme odehráli proti domácí Břeclavi. Úvodní dvě směny byly velmi vyrovnané a stav byl po druhé směny 3 : 2 pro nás. První dvě směny velmi dobře nadhazoval Šimon Daniel. V dalších dvou směnách se na prkno postavil Tom Holec. Tomovi se dařilo hlavně ve čtvrté směně. Zápas uzavíral na nadhozu Vojta, který už nedovilil soupeřům žádný doběh. Naše pálka byla trochu jak na houpačce. Ve třetí a čtvrté směny přidáváme po dvou bodech. V páté směně jsme začali už polevovat. Náskok jsme naštěstí udrželi a vyhráli 7 : 3. Z druhého turnaje si přivážíme 1. místo.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy kadetů na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner