Žáci na domácí půdě

Poslední, páté, kolo Ligy žáků se odehrálo na našem domácím hřišti v termínu 9.9. - 10.9.2023. Do Brna zavítaly všechny týmy, které jsou v naší divizi Východ.

V moravském derby jsme nastoupili v úvodním zápasu turnaje proti Šnekům z Kunovic. Do druhé směny bylo utkání vyrovnané. Bohužel od třetí směny jsme usnuli na pálce. Soupeř toho využil a vyhrál 3 : 9. Druhé sobotní utkání jsme sehráli se silnými Pardubicemi. Někteří jejich hráči, převyšovali ty naše o hlavu i více :-). Duel měl soupeř od začátku plně pod kontrolou a nám nedovolil ani jednou skórovat. Pasos jasně vyhráli 0 : 10.

V neděli jsme začali proti favoritům soutěže Tempu Praha. Zápasy s Tempem jsou vždy vyrovnané. Nic jsme nechtěli nechat náhodě a od začátku jsme pořádně zabrali na pálce. Až do druhé poloviny utkání jsme vedli 5 : 0. Pak však přišel zlom. Pálka usnula, a v obraně jsme začali kupit jednu chybu za druhou. Tempo tak otočilo zápas na konečných 5 : 6. Škoda, tak dobře jsme začali. Poslední zápas ve skupině jsme odehráli proti Joudrs Praha. Po rozpačitém začátku jsme se probrali na pálce. Postupně jsme navyšovali body až na konečných 11 : 2. Díky této jediné výhře v základní části turnaje jsme postoupili do bojů o třetí místo. Zde jsme se potkali s Kunovicemi. Utkání mělo podobný průběh jako zápas ze základní části. Úvod duelu vyrovnaný, pak jsme ale přestali hrát. Nakonec jsme prohráli 2 : 9 a na domácím turnaji jsme skončili na 4. místě, stejně místo máme v ligové tabulce i po základní části.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Ligy žáků na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner