Otrokovický slajd po deváté

Již devátý ročník Otrokovického slajdu se uskutečnil ve tradiční termínu v sobotu 28.1.2023. Turnaje se zúčastnilo celkem šest týmů. Vedle našich mužů a juniorů domácí Predators Otrokovice, po dvou týmech měly Locos Břeclav (junioři a mix) a Snails Kunovice (ženy "B" a muži "B").

Los nám do skupiny určil celky Snails Kunovice "B" a Locos Břeclav junioři. První zápas proti mužům z Kunovic se nám vydařil. V poli jsme nedělali zbytečné chyby. Na nadhozu se dařilo Markovi F. Rovněž na pálce, jsme předvedli slušnou hru. Vyhráli jsme 9 : 3. To druhý duel ve skupině proti juniorům z Břeclavi byl výrazně vyrovnanější. Zápas měl velmi rychlý průběh. Pro první bod jsme si doběhli v polovině utkání. Vzápětí, ale Locos vyrovnali a utkání skončilo remízou 1 : 1. O konečném pořadí ve skupině tak rozhodly body proti a my skončili druzí ve skupině. Ve čtvrtfinále jsme narazili na Locos mix, kteří si pro posily poslali až do pražského Spectra :-). Utkání bylo velmi vyrovnané. Na konci zápasu ukazovalo skóre stav 3 : 3 a muselo se jít do prodloužení. V něm měli větší úspěch soupeři a vyhráli 3 : 5. Po prohře ve čtvrtfinále nás čekal boj o 5. místo. V něm jsme nastoupili proti pořádajícím Otrokovicím. Opět velmi vyrovnaný zápas. Na uzdě nás držela soupeřova nadhazovačka Lucka, na kterou jsme nebyli schopni najít recept. V dramatickém utkání jsme prohráli těsně 2 : 3 a skončili tak na posledním 6. místě. Asi naší největší slabinou byl nedostatek nadhazovačů. Na tom musíme zamakat, náš nadhoz nemůže stát jenom na Laďovi. Je potřeba u ostatních nadhazovačů více makat.
Tradičně se celý turnaj nesl v přátelské atmosféře. Bylo vidět, že nešlo ani tak o výsledky, jako spíš o to se setkat, zahrát si na pohodu a pokecat. Na závěr pevně doufáme, že zranění hráčky Kunovic, které se stalo na turnaji, není vážné.

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner