Žákyně postupují z prvního místa

Závěrečné kolo základní části odehrály naše žákyně na hřiště brněnského rivala Cats o víkendu 16.9. - 17.9.2023.

V brněnském derby jsme v prvním zápase vyzvaly Cats Brno. V celkem vyrovnaném utkání jsme vyhrály 9 : 5. Druhé sobotní utkání jsme odehrály proti Olympii Blansko. Po celou dobu se nám dařilo v útoku a postupně jsme navyšovaly skóre až na konečných 13 : 3 .

V neděli jsme zahájily hned ráno proti Kunovicím. A od první minuty to byl velmi vyrovnaný zápas. Oba celky měly kvalitní obranu. Nakonec se nám podařilo urvat těsné vítězství 3 : 1. Poslední zápas jsme sehrály proti Locos Břeclav. V tomto zápas se už o nic nešlo. První místo v základní části jsme měli jisté a tak dostaly prostor úplní nováčci, kteří měly za sebou jen několik tréninků. A na první zápas jim to šlo velmi dobře. Rovněž jsme si mohly dovolit i experimentovat na postech. Břeclav díky lepší pálce vyhrála 5 : 12. I přes prohro v posledním utkání jsme skončily na 1. místě jak na turnaji, tak celkově v základní části.

Postupujeme tak na finálový turnaj Ligy žákyň, který se odehraje 7.10. - 8.10.2023 v Pardubicích a budeme bojovat o medaile.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Ligy žákyň na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner