Kadeti bez porážky

O uplynulém víkendu 7.10. - 8.10.2023 jsme s kadety odehráli v Praze na Joudrs poslední letošní turnaj ligy. Na začátku sezony jsme měli ambice vyšší, nakonec jsme hráli turnaj o 10. místo. Tohoto turnaje se zúčastnilo 6 týmů rozdělených do dvou základních skupin.

Sobotní první zápas jsme hráli proti Canaries Praha. Úvod zápasu nám vůbec nevyšel. Měli jsme dost velké problémy se soupeřovým pomalejším nadhozem. Do svého standartního výkonu jsme naskočili až ve třetí směně. Postupně jsme přidávali body až na konečných 14 : 0. V druhém sobotním zápase jsme nastoupili proti nám známým Joudrs Praha, které známe z naší divize. Joudrs jsou nevyzpytatelný tým. Jednou se nám s nimi daří a podruhé jde zápas třeba až do tie-breaku. Nic jsme nepodcenili a nasadili silnější sestavu. Dařilo se nám v útoku i v obraně. Utkání jsme vyhráli 13 : 0. Do semifinále postupujeme z prvního místa ve skupině.

V nedělním semifinále jsme nastoupili proti béčku Joudrs. Zápas jsme začali hodně špatně. Bylo vidět, že jsme soupeře podcenili. Hned v první směně jsme dostali 3 body. Hráli jsme nekoncentrovaně, obrana vůbec nepodržela nadhoz. Naštěstí na pálce se nám dařilo. Ve druhé směně jsme částečně zpřeházeli sestavu a konečně začali hrát i v poli. Vyhráli jsme 18 : 4 a postoupili do finále. Zde jsme očekávali, že nastoupíme proti áčku Joudrs. Nenastoupili. Do finále se probojovali Divočáci z Plzně. Boars Plzeň vstoupila do finále úspěšněji a po první směně vedla 0 : 1. Ve druhé směně jsme se probrali. Vše začalo Hynkovým odpalem do vnějšího pole a pak se chytli i ostatní na pálce. Zlepšili jsem i hru v obraně. Soupeřovi už jsme nedovolili bodovat a finále jsme vyhráli 9 : 1. V letošní sezoně tak končíme v Lize kadetů na celkovém 10. místě.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí Ligy kadetů na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner