Žákyně těsně pod bednou

Naše žákyně vyhrály svoji divizy Morava a zajistily si tak postup na Finálový turnaj Ligy žákyň, který se uskutečnil o víkendu 7.10. až 8.10.2023 v Pardubicích.

Finálového turnaje se zúčastnilo celkem 6 týmů, které byly rozděleny do dvou základních skupin. My jsme měly ve skupině Trutnov HSM a Waynes Pardubice. První sobotní zápas jsme odehrály proti Trutnovu. Od začátku utkání se nám dařilo hlavně na pálce. Rovněž v obraně jsme hráli velmi dobře. Postupně jsme navyšovaly výsledek až na konečných 15 : 0 pro nás. Druhý duel ve skupině jsme odehrály proti Waynes. Po celou dobu byl zápas velmi vyrovnaný. V závěru jsme zabojovali v útoky a velmi těsně jsme vyhrály 5 : 4. Do play-off jsme tak postoupily z prvního místa.

V neděli jsme nastoupily v semifinále proti Hippos Havlíčkův Brod. Od začátku duelu, měly mírně navrch holky z Brodu. V obraně jsme udělaly několik zbytečných chyb, které soupeřky využily. V semifinále jsme prohrály 5 : 8 a šly jsme tak do bojů o bronzové medaile. Utkání o 3. místo jsme sehrály s Waynes Pardubice. A opět, tak jako v základní skupině, to bylo napínavé utkání. Před dohrávkou zápasu jsme vedli 3 : 2. Bohužel soupeřky v dohrávce využily našeho zaváhání a nakonec vyhrály těsně 3 : 4. Na nás tak zbyla nepopulární bramborová medaile. Škoda, byly jsme blízko. Ale to už je sport.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí Ligy žákyň na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner