Skvělý start v Moravské lize TeeBallu

V sobotu 2. prosince 2023 jsme se zúčastnili prvního turnaje Moravské ligy TeeBallu 2024 ve Sportovní hale TJ Lokomotivy Břeclav, a musíme říct, že to byl dobrý začátek do nové sezóny! Naši hráči podali skvělé výkony, což nám přineslo výborné výsledky.

Náš první zápas proti Locos Břeclav "A" byl plný očekávání. Náš tým prošel menší generační obměnou. Naše hra byla ale velmi dobrá, a nakonec jsme zvítězili v poměru 15 : 1, což nám dodalo sebevědomí do dalších utkání.

Druhý zápas proti Snails Kunovice Žlutí nám také vyšel. I když to podle výsledného skóre 17 : 0 nemusí vypadat, tak Kunovice nebyly lehkým soupeřem.

Třetí zápas jsme hráli opět proti Kunovicím, ale tentokrát proti jejich druhému týmu Modrých. Vyhráli jsme 18 : 4 a šli s velkým odhodláním do posledního utkání.

Poslední zápas proti týmu Locos Břeclav "B" byl asi nejvyrovnanější na celém turnaji. Ale díky silné pálce se nám podařilo vyhrát 17 : 6.

Z prvního turnaje si tak odvážíme 1. místo. Ale jednu malou kaňku přece máme. Jak Břeclav, tak Kunovice postavily do turnaje rovnou dva týmy. My měli naopak trochu problém dát tým do kupy. Budeme muset na tom zapracovat.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy TeeBallu na webu ČSA

FOTOGALÉRIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner