Výrazné zlepšení žáků

Úvodní turnaj Moravské ligy žáků nám na začátku ledna moc nevyšel. Druhý turnaj Moravské ligy se opět uskutečnil v Břeclavi v neděli 28.1.2024. Turnaje se tentokrát zúčastnil i tým z Vysočiny Hroši Havlíčkův Brod.

První utkání jsme odehráli proti Béčku Locos Břeclav. Od začátku zápasu jsme předváděli výrazně lepší hru než na prvním turnaji. Jak v obraně, tak v útoku se nám dařilo. Do závěrečné směny bylo utkání vyrovnané. Nás se v poslední směny hodně zadařilo na pálce a vyhráli jsme 10 : 3.

Druhý duel na turnaji proti Hrochům HB byl soubojem nadhazovačů. Rovněž obrany obou celků hrály bezchybně. Na začátku čtvrté směny byl stav utkání 0 : 0. Bohužel ve 4. směny jsme udělali malou chybu v obraně a soupeřovi se podařilo dosáhnout domácí mety. Ve velmi vyrovnaném utkání jsme tak prohráli těsně 0 : 1. Ale byl to pěkný zápas.

Na závěr turnaje jsme nastoupili proti Aáčku Locos Břeclav. I v tomto střetnutí se nám dařilo v obraně. Ve druhé polovině utkání jsme ještě více zabrali v útoku, a bylo z toho výhra 9 : 2. Z turnaje si tak odvážíme 2. místo.

Oproti prvnímu turnaji jsme se výrazně zlepšili. Musíme pochválit Dana a Dave na nadhozu a Jaromíra na catcherovi, který odchytal všechna tři utkání. A konečně jsme začali skoro všichni pálit a jsou z toho najednou body. Jen tak dál.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy žáků na webu ČSA

FOTOGALÉRIE




Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner