Úspěšné vystoupení žákyň

V neděli 25.2.2024 jsme odehrály první turnaj Moravské ligy žákyň v Břeclavi. Turnaje se zúčastnilo celkem pět týmů, což znamenalo, že jsme měly před sebou náročný den, ale také příležitost ukázat naše dovednosti a schopnosti. Naše výkony v průběhu turnaje nebyly jen o výsledcích, ale také o kolektivní práci a odhodlání, které nás sjednocovalo jako tým. Byl to nejen nabitý den plný soutěže a sportovního ducha, ale také důležitý milník pro některé nové hráčky v softballové kariéře.

Naše první utkání proti týmu Olympia Blansko bylo dobrým startem do turnaje. S pevnou obranou a účinným útokem jsme zvítězily s výsledkem 5 : 1, což nám dodalo sebevědomí do dalších zápasů.

Následující duel proti týmu Locos Břeclav White byl dalším úspěchem pro náš tým. Přesná hra a vynikající spolupráce vedly k naší výhře 6 : 2, což nám poskytlo impulz do dalších zápasů.

I když jsme čelily těžké výzvě proti týmu Locos Břeclav Wine prohrály 3 : 5, nenechaly jsme se zlomit. Naopak jsme se z toho poučily a šly do posledního zápasu s obrovským odhodláním.

Náš poslední zápas proti týmu Snails Kunovice byl závěrečným testem naší síly a vytrvalosti. S úžasným výkonem jsme zvítězily 7 : 3, čímž jsme dokázaly, že jsme schopny obstát i v náročných situacích.

Celkově jsme byli s naším vystoupením na prvním turnaji Moravské ligy žákyň spokojeni. Odvážíme si 2. místo. Získaly jsme cenné zkušenosti a ukázaly jsme, že jsme schopny konkurovat na této úrovni. Teď se budeme připravovat na další turnaje a pracovat na zlepšení našich dovedností. Těšíme se na další výzvy, které nás čekají

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy žákyň na webu ČSA

EXTERNÍ FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner