Příprava na novou ligovou sezonu

Naše účast na softballovém turnaji Otrokovický slajd byla pro náš ženský tým nejen výzvou, ale i důležitou přípravou před nadcházející ligovou sezonou.

V naší první skupinové fázi jsme se utkaly s týmem Snails Kunovice Muži. Po úvodním zaváhání jsme zabojovaly na pálce a vyrovnaly tak stav utkání na 3 : 3. V koncovce jsme pořádně zabraly a vyhrály 5 : 3. Následoval zápas mezi námi samotnými, kde jsme čelily našim mužům. I přes naši snahu jsme tento zápas nezvládly a prohrály jsme 0 : 9. Byla to pro nás, ale výzva, která nás motivovala k lepšímu výkonu v dalších zápasech.

Po skupinové fázi jsme postoupily do čtvrtfinále, kde jsme čelily týmu Snails Kunovice Ženy. Opět jsme předvedly své dovednosti a dokázaly jsme zvítězit v těsném zápase s výsledkem 5 : 3, což nás posunulo do semifinále.

Semifinálový zápas byl nesmírně náročný, ačkoli jsme se snažily hrát co nejlépe, nakonec jsme podlehly týmu Locos Břeclav 0 : 5. I přes tuto porážku jsme si odnesly cenné zkušenosti a plně jsme se soustředily na boj o 3. místo.

V něm jsme nastoupily proti pořádajícím Predators Otrokovice. Do poloviny zápasu jsme se soupeřem držely krok. Ke konci utkání se Otrokovice rozpálily a vyhrály 2 : 5. Ze Slajdu si tak odvážíme 4. místo.

Účast na Otrokovickém slajdu považujeme za velmi pozitivní a poučnou zkušenost. Každý zápas nám poskytl příležitost růstu a zdokonalení se. Víme na čem musíme ještě před ligovou sezonou zapracovat.

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner