Vyrovnaný turnaj

Neděle 3.3.2024 byla softballově hodně nabitá. Vedle kadetek a teeballu hráli i kadeti, který svůj 2. turnaj Moravské ligy odehráli opět v hale ve Starém Městě.

První zápas jsme odehráli proti Locos Břeclav. Celé utkání bylo velmi vyrovnané. Hráli jsme velmi dobře v obraně. Utkání skončilo, tak jako na prvním turnaji, remízou 1 : 1.

Druhé utkání jsme odehráli proti domácím Snails Kunovice Modří. Zápas jsme začali velmi dobře a ujali se vedení. V druhé polovině utkání začal soupeř stahovat náš bodový náskok. V dohrávce se Kunovicím podařilo otočit skóre na konečných 5 : 6 a oplatili nám tak prohru z prvního turnaje.

Závěrečný duel jsme odehráli proti Snails Kunovice Žlutí. Opět velmi vyrovnané utkání. Hned v první směně se nám daří doběhnout na domácí metu. Utkání mělo velmi rychlý průběh. Ve čtvrté směně se podařilo Kunovicím při jednom autu naplnit všechny mety. Ale my jsme naštěstí udělali 2 auty a nemužnili soupeřovi doběhnout. Dohrávka zápasu byla hodně vypjatá, ale dokázali jsme udržet náš nízký náskok 1 : 0. Konečná tabulka byla velmi vyrovnaná a nás zůstalo 3. místo.

Celkově byla naše hra velmi dobrá. Máme kvalitní, i když početně malý, hráčský základ. Teď je potřeba nepolevit.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy kadetů na webu ČSA

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner