Padli jsme až ve finále

V neděli 10.3.2024 jsme se zúčastnili 3. turnaje Moravské ligy CoachBallu, který se konal v Břeclavi. Byla to pro nás velká výzva, protože předešlé dva turnaje jsme vyhráli a byli jsme tak trochu pod tlakem.

Turnaj byl rozdělen do dvou skupin po třech týmech. My jsme byli zařazeni do skupiny "B" společně se Snails Kunovice Žlutí a Olympií Blansko. V naší skupině jsme si vedli skvěle a vyhráli oba naše zápasy. První zápas proti Snails Kunovice Žlutí jsme zvládli. Po pomalejším rozjezdu jsme zabrali na pálce. Utkání jsme vyhráli poměrem 10 : 2. Druhý zápas proti Olympii Blansko byl těžší, ale i tak jsme si udrželi náskok a zvítězili jsme 7 : 3.

Tím jsme si zajistili postup do finále, kde nás čekal vítěz skupiny "A" Snails Kunovice Modří. Finálový zápas byl pro nás bohužel zklamáním. Začali jsme dobře a drželi jsme se soupeře, ale postupně jsme začali ztrácet koncentraci, dělat chyby v obraně a s každou další směnou jsme pálili míň a míň. Soupeř nás potrestal svými tvrdými odpaly a nakonec nás porazil 9 : 2. Museli jsme se spokojit s druhým místem, což je pořád dobrý výsledek, ale cítili jsme, že jsme mohli podat lepší výkon.

Děkujeme našim soupeřům za pěknou hru a pořadatelům za skvělou organizaci turnaje.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy CoachBallu na webu ČSA

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner