První venkovní turnaj teeballistů

V neděli 14. dubna 2024 se v Kunovicích odehrál čtvrtý turnaj Moravské ligy TeeBallu, do kterého jsme vyslali smíšený tým beeballistů a teeballistů. Zároveň šlo o první venkovní turnaj.

První zápas tohoto turnaje jsme sehráli s Locos Břeclav. Bohužel se zápas pro nás nevyvíjel podle našich představ a soupeř nakonec slavil vítězství v poměru 3 : 11. Pro mnoho hráčů šlo o vůbec první venkovní turnaj. Někteří byli překvapení velikostí hřiště. Přece jen v tělocvičně je to menší. :-) I přes prohru jsme neztráceli odhodlání a pozitivní přístup do dalších zápasů.

Ve druhém utkání jsme se postavili proti domácímu týmu Snails Kunovice Modří. Na hřišti se začala projevovat naše bojovnost a snaha, což se projevilo i na výsledkové tabuli. Po pěkném výkonu jsme vyhráli 15 : 10, což bylo jistě povzbuzující pro celý tým.

Závěrečný duel jsme odehráli proti Snails Kunovice Žlutí. Od začátku se nám dařilo hodně na pálce. Pochopili jsme, že hrajeme pálkovací hru. :-) Rovněž v poli jsme hráli dobře. Vyhráli jsme 16 : 3 a z Kunovic si odvážíme 2. místo.

Oproti halové části jsme zaznamenali výrazné zlepšení. Podařil se nám zahrát dvojaut, někdy už zahrajeme i aut od druhé mety. A více pálíme. Na závěr patří dík našim nejmenším beeballistům, kteří doplnili naše teeballisty, a i přes věkový a výškový rozdíl se nelekli.

Kompletní výsledky turnaje na webu ČSA

Konečné pořadí turnaje na webu ČSA

Průběžné pořadí Moravské ligy TeeBallu na webu ČSA

FOTOGALERIE

Autor článku: Michal Doležel

Sdílet článek
partner partner partner partner partner partner partner partner partner